4 Aralık 2008 Perşembe

Dar alanda kısa paslaşmalar


Türü : Dram

Oyuncular

Müje Ar , Savaş Dinçel , Uğur Polat , Rafet El Roman , Şahnaz Çakıralp , Erkan Can

Filmin Konusu :

Esnafsporluların en büyük tutkuları Amatör Kulüpler Ligi'nde şampiyon olmaktır. Esnafspor'un uzatmalı ve vefakar antrenörü Hacı'nın (Savaş Dinçel) en büyük tutkusu Aynur (Müjde Ar) ile evlenmektir.

Aynur'un çok istemesine rağmen direnmesi ile kısır bir döngüye dönüşen bu tutku, gelgitlerle sürüp gider. Şehir dışında, bağ evinde yaşayan bir hayat kadınıdır Aynur. Hacı'nın ona olan aşkını Aynur'un dışında kimse bilmemektedir.

Kendilerine profesyonel bir kulüp olma yolunu açacak olan Amatör Kulüpler Şampiyonluğu'nu kazanmak, önlenemez bir tutkuya dönüşür Esnafspor için. Ülkü Spor'un yakışıklı ve hırslı yöneticisi Cem'in (Uğur Polat) transfer etmeye çalıştığı genç ve yetenekli bir futbolcu olan Serkan (Rafet El Roman), Ülkü Spor'a kaptırılmadan alelacele transfer edilir.

Takımın uzatmalı kalecisi Suat (Erkan Can), mahallenin genç ve güzel kızı Nurten'e (Şahnaz Çakıralp) aşıktır, delicesine. Nurten ise bu tutkunun farkında değildir. Suat, en yakın arkadaşı Ayla'nın (Akasya Asıltürkmen) ağabeyidir. Nurten için. Nurten'e açılamayan Suat, aşkını mektup kağıtlarına döker sonunda. Fakat mektuplarına bir türlü yanıt alamaz. Bir yandan Nurten'in suskunluğu, bir yandan babasının baskısı oldukça bunaltır Suat'ı. Takımın bir türlü toparlanamaması ve üst üste aldığı yenilgiler de tüy dikmektedir bütün bunların üzerine!...

Serkan'ın transferi de takımdan çok mahallenin genç kızlarını etkilemiş, kızların özellikle de Nurten'in takıma ve maçlara ilgisini arttırmış evlerinin pencerelerinden takımın antrenman ve maçlarını büyük ilgi ile izlemeye başlamışlardır. Nurten'in takım arkadaşı Serkan'a olan ilgisi de bardağı taşıran son damla olur Suat için...

CD1



CD1 TAM EKRAN izlemek için tıklayınız!

CD2



CD2 TAM EKRAN izlemek için tıklayınız!

0 yorum: